

## AGENDA - GENERAL MEETING OF JSPAC November 30, 2018 – 1:30 p.m. to 3:30 p.m. Holiday Inn Capitol Plaza, Sacramento

TIME	TOPIC	PRESENTER
1:30 p.m.	Call to Order/Member Welcome/ (15 minutes)  Introductions of committee members Establish quorum Approval of minutes September 21st, 2018 Vacancies  K-Adult Education (2) (Region 2: Siskiyou, Modoc, Trinity, Shasta, Lassen, Tehama, Glenn Butte, Plumas) & (Region 6: San Joaquin, Amador Calveras, Tuolumne, Stanislaus) CC (3) (Region 2: Northern Inland), (Region 5: Central, & (Region 6: South Central) Private/Public Sector (7) CC - Co-Chair Position	Susi Huschle/Tonette Salter
1:45 p.m.	State Updates (30 minutes)  CDE (15 minutes)  CCCCO (15 minutes)	Gary Page (CDE) Maureen White (CC)
2:15 p.m.,	Member Announcements (15 minutes)	All
2:30 p.m.	Break (5 minutes)	All
2:35 p.m.	Subcommittee Breakout (30 minutes)  O Work on actions for 18-19	Subcommittee Chairs
3:05 p.m. 3:30 p.m.	Subcommittee Report out (25 minutes)  Adjourn. Have a safe trip home!	Subcommittee Chairs

Efficacy should matter.