

## AGENDA - GENERAL MEETING OF JSPAC September 21, 2018 – 9:00 a.m. to 3:00 p.m. Holiday Inn Capitol Plaza, Sacramento

TIME	TOPIC	PRESENTER
9:00 a.m.	Call to Order/Member Welcome/ (30 minutes)  Introductions of committee members  Establish quorum  Approval of minutes April 5, 2018  Vacancies  K-Adult Education (2) (Region 2: Siskiyou, Modoc, Trinity, Shasta, Lassen, Tehama, Glenn Butte, Plumas) & (Region 7: Mariposa, Merced, Madera, Fresno, Tulare, Kings)  CC (3) (Region 2: Northern Inland), (Region 5: Central, & (Region 6: South Central)  Private/Public Sector (7)	Susi Huschle/Freddie Saucedo
9:30 a.m.	State Updates (60 minutes)  CDE (30 minutes)  CCCCO (30 minutes)	Abigale Medina (CDE) Gary Page (CDE) Maureen White (CC)
10:30 a.m.	Break (10 minutes)	All
10:40 a.m.	JSPAC (1 hr. 20 min)  • Open Discussion Background/History Vision/Mission Roles Subcommittees Website/Resources Operations (travel reimbursements) Report Out Conference April 5, 2019 Equity/Inclusive – Definition/Shared Definition	Tonette Salter/All
12:00 p.m.	Lunch (50 minutes)	
12:50 p.m.	Tearing Down Silos – Pathways Activity (60 minutes)	Susi Huschle
1:50 p.m.	Break (10 minutes)	All
2:00 p.m.	Subcommittee Breakout (45 minutes)  • Solution Thinking Common/Uncommon Ground Question:  • What is your subcommittee/team two bullet action plan for FY 18-19 and is it a measurable outcome?	Freddie Saucedo
2:45 p.m.	Announcements/Informational Items (15 minutes)  o Meetings Friday, November 30, 2018 Post conference o Friday, April 5, 2019 - Tentative	
3:00 p.m.	Adjourn. Have a safe trip home!	